Är du i behov av personlig rådgivning?
Träffa vårt team av hudvårdsexperter

Kundserviceteam

Kostnadsfri hudvårdsrådgivning

Vi finns här för dig och din hud varje dag.
Chatta med oss eller ring oss så får du direkt kontakt med en av våra hudvårdsexperter.

chattaChatta med oss i det nedre högra hörnet.

Måndag – fredag 9:00 till 17:30‌

telefonRing oss +46 10 555 85 12

Måndag – fredag 9:00 till 17:30‌

chattaMaila oss info@paulaschoice.se

Vi gör vårt bästa för att besvara e-post inom 3 arbetsdagar 

Dessa dagar har vi stängt:
29mars (Långfredagen)  
1 april (Annandag påsk) 
1 maj (Första maj) 
9 maj (Kristi himmelfärds dag) 
6 juni (Nationaldagen)
21 juni (Midsummer Day)

Att känna sig missnöjd med huden kan vara överväldigande, särskilt när du är osäker på vad huden behöver och varför du inte upplever några positiva förändringar.

Vårt team finns här för att stödja dig på din resa mot en bättre hudhälsa. En ökad förståelse för vetenskapen leder till bättre resultat. Det är dags att återupptäcka glädjen i din dagliga hudvårdsrutin med skräddarsydda råd för just dig och din hud.

Träffa teamet

Vårt hudvårdsteam förstår att varje persons hudvård är unik. Lär känna några av dem här.

Kundserviceteam

Träffa Alexandra‌‌ ‌Hur började ditt intresse för hudvård?
Jag har haft utbrott av finnar och hidradenitis suppurativa sedan tonåren. Detta inspirerade mig att självutbilda mig om ingredienser i hudvård och olika hudtillstånd för att kunna förbättra mina besvär. Att vara en del av Paula's Choice har ökat min kunskap om hudvård och gett mig förmågan att utbilda våra kunder, vilket ger dem trygghet och sinnesfrid med vetskapen att det finns fantastiska och kraftfulla produkter som verkligen hjälper. Dessa produkter kommer att bidra till att förbättra olika delar av huden, kroppens största organ, och samtidigt stärka självförtroendet.

Vilken är din favoritprodukt från Paula's Choice?
Min favoritprodukt från Paula's Choice, även om det nu kanske låter som en kliché, är vår SKIN PERFECTING 2% BHA Exfoliant. Salicylsyra har verkligen gjort skillnad på min hud, det är en fantastisk produkt. Den har inte bara reducerat mina finnar,förbättrat min hudstruktur och ojämna hudton, utan den har även hjälpt till att lindra inflammationen som följer med HS (hidradenitis suppurativa).

Vad får du flest frågor om?
Svår fråga... Den vanligaste frågan jag får är om det går att använda både en BHA och AHA-exfoliering (alfahydroxisyra) samtidigt. Det generella rådet är att en exfoliering är tillräcklig eftersom de flesta inte behöver den nivån av exfoliering. Däremot kan du absolut kombinera båda. Om du har mer avancerade besvär såsom solskador, djupa rynkor, envisa tilltäppta porer och knottror, eller mycket matt, torr, fjällande hud, KÖR PÅ! Jag har personligen använt dem ovanpå varandra i min rutin. Självklart ska du alltid låta din hud vänja sig vid ingredienserna och övervaka hur din hud reagerar 😉

Kundserviceteam

Träffa Nick Hur började ditt intresse för hudvård?
Vid 30 års ålder tyckte jag att det var dags att börja ta hand om min hud. Jag började sakta att introducera en rutin med 3 produkter från Paula's Choice. Dessa produkter gav mig fantastiska resultat, massor av komplimanger och ett bättre självförtroende. Detta var den främsta anledningen till att jag ansökte till Paula's Choice, eftersom jag verkligen tror på produkterna och hur de kan hjälpa huden. Min dagliga rutin har nu blivit mer avancerad, jag känner mig mer självsäker och min hud ser bättre ut än någonsin. I min roll hjälper jag våra kunder att skapa en trygg miljö att kunna ställa frågor om hudvård och ger dem anpassad rådgivning för deras hud, hudtyp och hudbesvär.

Vilken är din favoritprodukt från Paula's Choice?
Det är svårt att bara välja en produkt eftersom jag älskar alla produkterna i min nuvarande hudvårdsrutin. Om jag måste välja en är det mest att det är någon av OMEGA+ COMPLEX Serum eller CLINICAL 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment (ja, jag valde två). OMEGA+ COMPLEX Serum får min hud att kännas återfuktad hela dagen. CLINICAL 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment är produkten som verkligen ger mig de önskade resultaten (anti-aging).

Vad får du flest frågor om?
Den vanligaste frågan jag får är "när kan jag se resultat?" Det är den svåraste frågan att svara på, eftersom det varierar för varje person. Vi har kunder som ser resultat efter en vecka, men det finns också personer som behöver månader för att se den förbättring de skulle vilja uppnå. Nyckeln är verkligen att hitta de rätta produkterna som passar din hud, hudtyp och hudbesvär samt att ha tålamod.

Kundserviceteam

Träffa ChantalHur började ditt intresse för hudvård?
Jag kämpade länge med hud som lätt drabbades av acnebesvär. Först använde jag makeup för att dölja mina blemmor och för att jag tyckte om den kreativa delen av att använda makeup. Men snart insåg jag att mina utbrott inte skulle försvinna av sig själv. Detta var startskottet på min resa till en bättre hud. Jag spenderade timmar åt att läsa artiklar och titta på videos som förklarade allt om huden och hur olika ingredienser kan göra magi på huden. Denna hobby blev till slut mitt jobb när jag först började arbeta som skönhetsrådgivare i en butik och senare fick jobb som hudvårdsexpert för Paula's Choice. Än idag blir jag superentusiastisk över hudvård och jag älskar att guida andra på deras resa mot sin bästa möjliga hud!

Vilken är din favoritprodukt från Paula's Choice?
Det är SKIN RECOVERY Replenishing Moisturizer eller RESIST Anti-Ageing Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum. Det är svårt att välja, men dessa är de produkter jag inte skulle vilja vara utan! Fuktkrämen har verkligen hjälpt till att återställa min hudbarriär och får min hud att kännas mjuk och återfuktad. Serumet har gjort stor skillnad genom att minska mina utbrott och röda märken, samtidigt som det förebygger fina linjer som redan börjar synas (hälsningar till min underbara, mångsidiga vän retinol).

Vad får du flest frågor om?
Jag märker att många har problem med att huden är torr och fet samtidigt, och att huden ofta får utbrott. Därför förklarar jag varje dag hur en påverkad hudbarriär och uttorkad hud kan vara orsaken till både obalansen och utbrotten. Särskilt personer som har aknebenägen hud kan vara bekymrade över att använda fuktkrämer när återfuktning verkligen är viktigt för alla, oavsett hudtyp. Du måste återfukta för att vara på topp 😉

Paula´s Vision

FAQ

Hur vet jag vilken hudtyp jag har?

Gör testet! Följ dessa enkla steg för att avgöra vilken hudtyp du har:

 • Steg 1: Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter.
 • Steg 2: Applicera inga produkter under denna tid.
 • Steg 3: Avgör din hudtyp baserat på hudens naturliga egenskaper.

Normal: ingen torrhet, inget flagande eller oljighet – huden känns balanserad
Torr: stram, uttorkad, fnasig, matt‌
Fet: glansig, överskott av talg
Blandad hud: vanligtvis en oljig T-zon och normal/torr i resten av ansiktet

Behöver jag en grundläggande eller avancerad hudvårdsrutin?

Om du är ny med Paula's Choice-produkter, vill spendera så lite tid som möjligt på din rutin eller inte har några större hudbesvär, då kan du börja med en grundläggande hudvårdsrutin.

För att hålla huden välmående och balanserad bör varje grundläggande hudvårdsrutin inkludera följande produkter:

 • Steg 1: Rengöring
 • Steg 2: Exfoliering
 • Steg 3 Dagkräm: Dagkräm med SPF
 • Steg 3 Nattkräm: Återfuktande nattkräm

För att ta itu med mer komplexa bekymmer som rynkor, solskador, utbrott eller pormaskar kan en avancerad rutin vara ett bättre val för att öka resultat eller rikta in sig på envisa hudbesvär. Kika på hur du kan anpassa din hudvårdsrutin eller fråga helt enkelt vårt kundserviceteam!

Vilken är den bästa rutinen för min hud?

Milda hudvårdsprodukter som inte innehåller några starka, irriterande ingredienser är nödvändiga i en hudvårdsrutin. Därför kommer du inte hitta några tillsatta dofter, färgämnen eller eteriska oljor i våra produkter. Paula's Choice använder endast ingredienser där oberoende, vetenskaplig forskning har visat att de är gynnsamma och och icke-irriterande för huden.

Behöver du hjälp att hitta de produkter som skulle passa din hud bäst? Ge våra hudvårdsexperter följande information för att hjälpa dem skapa en skräddarsydd rekommendation för dig:

 1. Vilken är din hudtyp (normal till torr, mycket torr, fet eller blandad)?
 2. Har du några hudbesvär, som till exempel pormaskar, förstorade porer, utbrott av finnar, rynkor, ojämn hudton eller mörka fläckar?
 3. Har du känslig hud, eksem eller rosacea?
 4. Söker du en grundläggande hudvårdsrutin eller en mer avancerad rutin?
 5. Har du några önskemål när det gäller konsistens (lätt eller krämig)?

När kommer min beställning att skickas?

Beställer du före kl: 16:30, måndag till fredag, så skickas ditt paket samma dag! Om du lägger en beställning över helgen kommer den att skickas följande måndag.

Din beställning kommer sedan att levereras till dig inom 2-3 dagar (ej inklusive söndagar och helgdagar).

Jag har inte fått mitt paket, var är det?

När din order har skickats från oss kommer du att få ett e-postmeddelande med en spårningslänk så att du kan följa din leverans. Klicka på spårningslänken så kan du se den senaste statusen för din leverans. Notera att det kan ta upp till 24 timmar innan spårningskoden blir aktiv efter att du har fått den.

Om ditt paket överskrider den angivna leveranstiden eller om du upplever problem med din leverans, vänligen kontakta vår kundservice! Vi kan tidigast reklamera till fraktbolagen 2 veckor efter det ursprungliga leveransdatumet.

Varför syns inte min beställning i mitt konto?

Om du lägger en order som gäst, även om du senare skapar ett konto hos oss eller har ett registrerat konto, kommer din beställning tyvärr inte att synas i din orderhistorik.

För att göra det enkelt för dig för framtida beställningar är det bäst att logga in på ditt konto innan du beställer dina hudvårdsprodukter. På så sätt kommer du får överblick över din orderhostorik.

Vad behöver jag göra för att få en rabatt?

Du kan titta på vår sida för ‌Rabattkoder‌för att se alla våra aktuella kampanjerbjudanden. Om du vill hålla dig uppdaterad om våra kommande kampanjer, produkter eller senaste tips och råd, då bör du ‌anmäla dig till vårt nyhetsbrev‌!

Hur returnerar jag en produkt?

Om du av någon anledning inte är nöjd med någon av Paula's Choice produkter erbjuder vi dig en återbetalning av inköpspriset för de produkter som returneras till oss inom 60 dagar från det datum du köpte produkten.

Vänligen informera vår kundservice ‌innan du returnerar en produkt så hjälper de dig med mer detaljerade instruktioner. Besök gärna vår sida för ‌Returer‌ för ytterligare information.

Varför finns vissa av Paula's Choice produkter tillgängliga i USA, men inte i Sverige?

På grund av EU:s regler gällande vissa ingredienser eller ämnen i kosmetiska produkter är vissa produkter inte tillgängliga. Vissa produkter, som räknas som skönhetsprodukter i USA, betraktas som läkemedel (utan recept) i EU. Det kan också bero på att vissa produkter helt enkelt har slutat tillverkas.

När kommer slutsåld produkt att bli tillgänglig igen?

På grund av hög efterfrågan eller lagerproblem kan en produkt dessvärre ta slut i lager. Det är alltid svårt för oss att säga exakt när vi får in mer av en specifik produkt, men vi uppdaterar vår webbplats regelbundet. Du kommer att kunna se produkten listad så fort den blir tillgänglig igen.

Under tiden hjälper vi dig gärna med en likvärdig produkt. Kontakta gärna vår kundserviceför hjälp!

Kan jag köpa era produkter i en butik?

Paula's Choice-produkter finns tillgängliga för köp online via vår webbplats, samt ett urval av åra produkter i Kicks butiker.

Kontakta oss