Steg 2 Ansiktsvatten

Step 2 Toners

En toner är det perfekta tillskottet för en hälsosam och strålande hud

För att förbättra hudens utseende behövs flera ingredienser efter rengöring. Till skillnad från en dag- eller nattkräm ger en flytande toner din hud en hälsosam dos av viktiga ingredienser. Upptäck Mer

Filter

6 Resultat Hittat Ta bort filter
6 resultat
Sortera efter:
Filtrera efter:
 • Hudtyp

  Hudtyp

  6 Resultat Hittat Ta bort filter
 • Hudtillstånd

  Hudtillstånd

  6 Resultat Hittat Ta bort filter
 • Size

  Size

  6 Resultat Hittat Ta bort filter
 • Kategorier

  Kategorier

  6 Resultat Hittat Ta bort filter
 • -15%
  Blandad hud, Fet hud
  Finnar, Pormaskar, Vidgade porer

  Balanserar huden

  Återställer fuktbalansen

  Motverkar utbrott och pormaskar

  Återställ balansen i din hud med detta lätt återfuktande ansiktsvatten.

  Niacinamid/vitamin B3, Adenosine, Glycerin
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
 • -15%
  Alla hudtyper
  Rodnad, Rosaceabenägen hud, Känslig hud

  Återfuktar omedelbart och lugnar rodnad

  Förstärker en hälsosam hudbarriär

  Reducerar synliga ålderstecken

  Detta lugnande, mjölkiga ansiktsvatten återfuktar och lugnar omedelbart rodnad, samtidigt som den både stärker hudens naturliga barriär och stödjer mikrobiomet för att förebygga framtida känslighet.

  Allantoin, Rotextrakt av Ophiopogum Japonicus, ‌Läkemalva (Marshmallow Root)
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
 • -15%
  Torr hud
  Mycket torr hud, Rodnad, Rosaceabenägen hud

  Lämnar inte en stram känsla i huden

  ämplig för rosaceabenägen hud

  Ger näring till mycket torr hud

  Rik mjölkig toner som lugnar och återställer extremt torr, flagnande hud.

  Nattljusolja, Panthenol (Vitamin B5), E-vitamin
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
 • -15%
  Normal hud, Torr hud
  Anti-aging, Mörka fläckar

  Antioxidanter lugnar huden

  Bekämpar ålderstecken

  Lämnar huden mjuk och mer återfuktad

  Milt, rikt ansiktsvatten erbjuder överlägsen återfuktning samtidigt som den minimerar uppkomsten av rynkor.

  Hyaluronsyra, Extrakt av grönt te, Lecitin
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
 • -15%
  Blandad hud, Fet hud
  Finnar, Anti-aging, Pormaskar, Mörka fläckar

  Anpassad för aknebenägen hud

  Bekämpar ålderstecken

  Ger huden en ren och fräsch känsla

  Superlätt, åldersförebyggande ansiktsvatten som förhindrar tecken på åldrande och förfinar porerna.

  Niacinamid/vitamin B3, Fosfolipider, Hyaluronsyra
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
 • -15%
  Alla hudtyper
  Känslig hud

  Återfuktar huden

  Lämplig för känslig hud

  Skonsam mot huden

  Tillverkad med naturliga ingredienser, återställer detta lätta ansiktsvatten hudens fuktbalans och lämnar huden mjuk och lugn.

  Extrakt av grönt te, Kamomillblomsextrakt, Olivolja
  15% rabatt
  Travel-size produkt
  SPF i travel-size
Flytta till toppen

Fördelarna med ansiktsvatten och är det verkligen nödvändigt att ha det i sin rutin?

Vissa tror inte att ett ansiktsvatten är nödvändigt att ha i sin hudvårdsrutin. Tyvärr är detta en vanlig missuppfattning. Trots detta är ansiktsvatten ett värdefullt tillskott till huden, särskilt för känslig hud. Efter rengöring behöver din hud extra återfuktning, näringsämnen och omsorg. Det är vad ett välformulerat ansiktsvatten ger.

Hur fungerar ett bra ansiktsvatten?

Använd ansiktsvatten efter att du har rengjort ditt ansikte. Det tillför din hud viktiga ingredienser. Se till att du alltid använder ett vattenbaserat ansiktsvatten och att det innehåller högkvalitativa ingredienser och näringsämnen, som glycerin, fettsyror och ceramider, antioxidanter och cellkommunicerande ämnen, som niacinamid. Kontrollera också att ditt ansiktsvatten inte innehåller irriterande ämnen som vissa uttorkande former av alkohol eller parfym. Alla våra ansiktsvatten är utformade för att återställa och balansera huden, vilket bidrar till en mer välmående och frisk hud. Alla hudtyper gynnas av att använda ett ansiktsvatten.

Rätt ansiktsvatten för alla hudtyper

Det finns en rad olika ansiktsvatten som är lämpliga för olika behov och hudtillstånd. RESIST Anti-Ageing Face Toner rekommenderas speciellt för rynkor och solskador. Det är ett ansiktsvatten som är ett bra val om man har normal till torr hud. Dess effektiva sammansättning motverkar förtida åldrande och återställer skador orsakade av solen.

Vi rekommenderar RESIST Anti-Ageing Repairing Facial Toner som det bästa valet för normal till fet hy. Den innehåller niacinamid och olika peptider som hjälper till att förbättra hudens struktur. Dessutom bidrar ansiktsvattnet till att reducera vidgade porer och hjälpa till att lindra irritation.

Skin Balancing Toner minskar synligt framträdande vidgade porer och bidrar att huden blir jämnare i sin struktur. Detta ansiktsvatten är mest lämpat för normal eller fet hy och är även ett utmärkt val för en blandad hudtyp.

Föredrar du ett ansiktsvatten med mjölkig textur? Då är Skin Recovery Facial Toner precis vad du letar efter. Den är fylld med närande vegetabiliska oljor som ger en omsorgsfull och närande boost för torr till väldigt torr hud. Denna produkt är också anpassad för hud som är rosaceabenägen.

Föredrar du naturliga ingredienser? Då ska du välja Earth Sourced Toner. Den är lämplig för alla hudtyper och därmed även anpassad för känslig hud. Detta specifika ansiktsvatten främjar hudens återuppbyggnad med hyaluronsyra och innehåller kraftfulla, växtbaserade antioxidanter.

Paula's Choice CALM-serie har ett ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Ansiktsvattnet från CALM-serien är speciellt utvecklad för att lindra rodnad, irritation och känslig hud. Även hud som är rosaceabenägen gynnas av detta ansiktsvatten.

Upptäck Paula´s Choice olika ansiktsvatten.

Är du intresserad av att köpa ett av våra ansiktsvatten som ett extra steg efter din rengöring? Ta en titt på våra olika ansiktsvatten. Vi erbjuder den rätta hudvårdande lösningen för alla. Om du beställer idag, kan du vara säker på att ditt valda ansiktsvatten levereras snabbt och till ett bra pris. Är du inte helt nöjd eller tror du att en annan produkt skulle vara bättre för din hud? Du kan enkelt returnera produkten inom 60 dagar efter köpet. Vi ser till att återbetala hela inköpspriset.

Beauty begins with truth

Vår filosofi? Smart, Safe Beauty. Produkterna du använder ska fungera och vara bra för din hud, utan några undantag. Baserat på vårt arv inom konsumentskydd, varje formula är effektiv, säker och backad av citerad forskning. Vi avslöjar sanningen om hudvård och delar alla fakta med dig längs vägen - en hälsosam hud ska inte vara en hemlighet.

Våra produkter levererar vad de lovar och vi vill att du själv ska få uppleva det. Därför erbjuder vi en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 60 dagar för en full återbetalning.

Vi finns här för att hjälpa dig

För eventuella frågor om våra produkter eller hjälp med att skapa en hudvårdsrutin, vänligen kontakta vårt kundservice-team. Våra hudvårdsexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna för just din hud.