Fri leverans vid köp över 600 kr
-15% NY Hemlig gåva
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
https://www.paulaschoice.se/sv/advanced-sun-protection-daily-moisturizer-full-size/2390.html

Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA++++

En innovativ blandning av fem UV-filter för ultimat skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar för att förebygga rynkor, förlust av fasthet och pigmenteringar – allt detta utan att lämna någon som helst vit hinna.

490,00 kr 416,00 kr
15% rabatt
 • En innovativ blandning av fem UV-filter för ultimat skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar för att förebygga rynkor, förlust av fasthet och pigmenteringar – allt detta utan att lämna någon som helst vit hinna.

 • Vilken produkt passar min hud? TILL VÅRT QUIZ
 • Hudtyp: Normal hud,
  Torr hud
 • Hudtyp: + Normal hud,
  + Torr hud
 • Hudtillstånd: Anti-aging, Glåmig hud
 • Ingredienser: UV-filterblandning, Mjukgörare, Antioxidanter Visa alla
 • Rutin: ‌Dagkräm
 • När den ska användas: AM
Hudtyp: När den ska användas:
+ Normal hud,
+ Torr hud
AM
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

 • Skyddar huden emot skadliga UVA- och UVB-strålar

 • Förebygger förtida ålderstecken

 • Återfuktar och lämnar ett friskt och hälsosamt glow

Det ultimata solskyddet som du vill bära – skydda din hud med komfort

Snarare än att bara innehålla ett enda filter har detta fullt syntetiska UV-skydd fem toppmoderna filter för det ultimata skyddet mot skadlig UV-strålning. Förebygg rynkor, förlust av fasthet och pigmenteringar med detta sofistikerade solskydd som mindre sannolikt orsakar känslighet tack vare det integrerade filtrets större molekylstorlek vilket säkerställer att det stannar på hudytan snarare än sjunker in i porerna. Formulan har en skön och skir finish utan vit hinna och innehåller mjukgörare för en applicering som ger glow och ett återfuktat intryck som känns närmare en dagkräm än ett solskydd.

+ Lämnar ingen vit hinna
+ Känns mer som en fuktkräm än en solkräm

WE KNOW SKIN.

Upptäck vilken formula som passar dig.

Hudvård ger resultat när den passar din hud.

Vad är din hudtyp?

WE KNOW SKIN.

Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter. Välj det som stämmer överens med hur din hud upplevs.

Vilket hudtillstånd vill du förbättra?

WE KNOW SKIN. ‌(Vänligen välj ett alternativ).

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

UV-filterblandning

UV-filterblandning

En kombination av nästa generations fem syntetiska UVA- och UVB-filter med hög UV-beständighet och god tolerans, även för känslig hud.

Mjukgörare

Mjukgörare

Mjukgörare återfuktar huden för att förbättra dess fuktbalans och får huden att känna sig mjuk och frisk.

Antioxidanter

Antioxidanter

Hjälper att skydda huden mot skadliga fria radikaler som bland annat orsakats av solljus och miljörelaterade föroreningar. De har åldersförebyggande egenskaper och lugnar huden.

Ingredienslista:

Ingredients:
Aqua (Solvent), Dibutyl Adipate (Skin Conditioning Agent), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Sunscreen Agent), Propylheptyl Caprylate (Skin Conditioning Agent), Dicaprylyl Carbonate (Emolient), Ethylhexyl Salicylate (Sunscreen Agent), Ethylhexyl Triazone (Sunscreen Agent), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano) (Sunscreen Agent), Undecane (Skin Conditioning Agent), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Sunscreen Agent), Glycerin (Skin Protectant), Isononyl Isononanoate (Emolient), Propanediol (Solvent), Tridecane (Skin Conditioning Agent), Potassium Cetyl Phosphate (Emulsifier), Saccharomyces Ferment (Skin Conditioning Agent), Sodium Polyacrylate (Emulsion Stabilizer), Decyl Glucoside (Cleansing Agent), Caprylyl Glyceryl Ether (Surfactant), Sodium Phytate (Chelating Agent), Caprylhydroxyamic Acid (Chelating Agent), Lauroyl Lysine (Skin Conditioning Agent), Propylenen Glycol (Humectant), Xantham Gum (Miscellaneous skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Naringenin (Skin Conditoning Agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Solvent).

Användning:

Steg 5 Fuktkrämer Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA++++

Så använder du en fuktkräm

Använd som det sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme efter att huden har exponerats för direkt solljus. Funkar som en primer för din makeup och håller din hud mjuk och balanserad under foundation eller concealer – eftersom denna formula gör att makeup håller hela dagen är det mindre sannolikt att den känns klibbig på hudytan.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA++++

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

Vilka UV-filter ingår i UV-filterblandningen?

‌Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (9.5%); Ethylhexyl Salicylate (4.5%); Ethylhexyl Triazone (4%); Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (3.5%); Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (2.5%.

Är Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50+ | PA ++++ ett hybridsolskydd med aktiva syntetiska och mineralbaserade ingredienser?

Nej, denna mjukgörare innehåller endast syntetiska solskydd med en blandning av fem UV-filter som samarbetar för att tillhandahålla ett mycket stabilt skydd med brett spektrum (UVA & UVB).

Är Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 | PA ++++ vattenresistent?

Nej, den är inte vattenresistent. ‌Om du svettas eller simmar är det viktigt att bära ett vattenbeständigt solskydd och noggrant följa anvisningarna för återapplicering.

Erbjuder Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 | PA ++++ ett bredspektrigt skydd?

Ja, denna solskyddskräm innehåller en kombination av mycket stabila UV-filter som ger ett pålitligt bredspektrigt skydd (UVA och UVB). Vi är stolta över att meddela att alla Paula's Choice solskydd har genomgått Europeiska Unionens kosmetiska förordningars tester för bredspektrigt solskydd.

Är denna produkt lämplig för aknebenägen hud?  

Ja, det är den. Den lätta, flytande texturen ger huden en återfuktad lyster som inte är fet eller oljig, tack vare dess avancerade filter. Som ett resultat är det osannolikt att denna formula kommer att täppa till porerna eller utlösa akne eftersom den är utformad för att inte stimulera talgkörtlarna/producera talg.

Vad är den primära skillnaden mellan Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA ++++ och Paula’s Choice övriga solskydd?

Skillnaden är att denna återfuktande dagkräm innehåller en rad UV-filter som ingår i den bredare blandningen. ‌De flesta av dessa filter har en större molekylstorlek jämfört med vanliga UV-filter som är godkända för global användning. Denna större storlek gör att de stannar på hudens yta, vilket minskar risken för hudreaktioner som vissa upplever när de använder icke-mineralbaserade solskydd.

Vad betyder PA-graderingen och är det bättre än SPF-graderingen?

PA (förkortning av: Protection of UVA) är ett japanskt klassificeringssystem som ofta används i Europa och Asien och som mäter hur mycket UVA-skydd en produkt erbjuder. Ju högre antal plus, desto högre skydd. Nedan följer ratingen:

PA+ En del UVA-skydd‌
PA++ Måttligt UVA-skydd‌
PA+++ Högt UVA-skydd‌
PA++++ Extremt Högt UVA-skydd‌ ‌

SPF (Sun Protection Factor) mäter hur mycket UVB-skydd en produkt erbjuder i procent. Här är en sammanfattning:

SPF 15 blockerar 93% av UVB-strålar‌na
SPF 30 blockerar nästan 97%‌
SPF 50 blockerar 98%‌
SPF 100 blockerar 99 %

‌ ‌ Den ena ratingen är inte bättre än det andra. Var och en ger specifik information om hur den kommer att prestera inom nyckelområden. Oavsett om en solskyddsprodukt använder PA-klassificeringen eller inte, är en välformulerad produkt med SPF 30 eller högre och med ett bredspektrigt skydd (UVA- och UVB-skydd) det absolut bästa alternativet.

‌Är Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA ++++ lämplig för rosaceabenägen hy eller de som har känslig hy och rodnad?

Solskydd med syntetiska aktiva ämnen kan vara utmanande för dem med känslig hud. Vi uppmuntrar att man provar sig fram för att se vad som fungerar bäst för den egna huden. ‌Du kan göra detta genom att testa produkten på ett litet område för att se hur din hud reagerar.  Om du upplever att huden reagerar rekommenderar vi att du väljer ett mineralbaserat alternativ istället.

Kan Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA ++++ appliceras kring ögonen?

Ja. ‌Denna produkt kan användas runt ögat och på kindbenet. Generellt rekommenderar vi inte att man applicerar produkten direkt på ögonlocket eller för nära fransraden.

Hur ofta bör Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA ++++ återappliceras?

För att få fullgott skydd bör du applicera en riklig mängd av produkten. ‌När huden utsätts för direkt solljus måste du applicera igen varannan timme. ‌Eftersom denna återfuktande dagkräm med solskydd inte är vattenresistent, rekommenderas den inte för användning när du simmar eller när du svettas rikligt.

Är det verkligen okej att lägga makeup över mitt solskydd? Jag vill vara säker på att jag får maximalt skydd.

Ja. Även om vi vanligtvis rekommenderar SPF som ditt sista steg under dagtid, så funkar det att lägga makeup över om du följer dessa enkla steg:

Låt solskyddet absorberas i 3-5 minuter innan du applicerar foundation
Applicera din foundation i jämna, nedåtgående rörelser utan att gnugga fram och tillbaka
Använd inte för hårt tryck eller blanda inte för mycket
Det bästa är faktiskt att välja en foundation, BB-kräm eller en tonad dagkräm som innehåller solskyddsfaktor. Bygga på med flera lager är ett bra sätt att se till att du har maximalt skydd!

Slutför din rutin

Produkt slut i lager

Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size

Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA++++

Full size
490,00 kr
15% rabatt
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.