Fri leverans vid köp över 600 kr
-15% NY
FORMULA
C15 Super Booster
C15 Super Booster
C15 Super Booster
https://www.paulaschoice.se/sv/vitamin-c-15-super-booster/97770.html

C15 Super Booster

670,00 kr 569,00 kr
15% rabatt
  • Vilken produkt passar min hud? TILL VÅRT QUIZ
  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Hudtyp: + Alla hudtyper
  • Hudtillstånd: Anti-aging, Glåmig hud, Fina linjer och rynkor
  • Ingredienser: C-vitamin, Ferulinsyra, Ergotionin Visa alla
  • Rutin: ‌Behandling
Hudtyp:
+ Alla hudtyper
Full size 20 ml
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

  • Ny mild formula, omedelbara resultat

  • C-vitamin ger en synbart klarare och jämnare hudton

  • Fjäderlätt, flytande formula som absorberas snabbt

Vår mest sålda 15% C-vitamin — nu boostad.

Denna nya och förbättrade koncentrerade booster innehåller 15% ren C-vitamin, E-vitamin och ferulinsyra. Nu med tillägg av ergotionein och peptider, är den kliniskt bevisad för att förbättra hudtonen och minska rynkor och fina linjer genom minsta möjliga irritation. En snabbverkande formula som ger omedelbara resultat och förhöjer hudens lyster på bara 15 minuter.

Reducerar synliga ålderstecken för en klarare och lenare hud med hjälp av en blandning av 15% stabiliserat C-vitamin (L-askorbinsyra) med ett pH mellan 3,1 och 3,5, kraftfulla antioxidanter inklusive ferulinsyra, ergotionein, E-vitamin och hudutjämnande peptider. Du kommer att uppleva en betydande förbättring i huden för varje dag.‌

100%

upplevde mer strålande hud utan irritation.*

*Baserat på en oberoende klinisk studie där 30 deltagare använde produkten två gånger dagligen i 12 veckor.

FÖRE
EFTER 12 VECKOR
WE KNOW SKIN.

Upptäck vilken formula som passar dig.

Hudvård ger resultat när den passar din hud.

Vad är din hudtyp?

WE KNOW SKIN.

Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter. Välj det som stämmer överens med hur din hud upplevs.

Vilket hudtillstånd vill du förbättra?

WE KNOW SKIN. ‌(Vänligen välj ett alternativ).

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

C-vitamin

C-VITAMIN
En av de mest studerade vitaminerna med bevisad effekt att förbättra flera olika hudtillstånd såsom ålderstecken och ljusa upp ojämn hudton, likväl som den har en återställande och lugnande effekt.

Ferulinsyra

Ferulinsyra
En kraftfull antioxidant som finns i kli. Hjälper till att skydda huden mot skador orsakade av fria radikaler och gör vitaminerna C och E mer stabila i hudvårdsprodukter.

Ergotionin

ERGOTIONIN

Kraftfull, antioxidant utvunnen ur svamp som förstärker hudens miljöförsvar och förmåga att förebygga tidiga ålderstecken.

Ingredienslista:

Water (Aqua/Eau), Ascorbic Acid (Vitamin C/Antioxidant, Glycerin (Humectant), Ethoxydiglycol (Solvent), PPG-26-Buteth-26 (Emulsifier), Mannitol (Humectant), Tridecapeptide-1 (Peptides), Palmitoyl Tripeptide-5 (Peptides), Sodium Hyaluronate (Humectant), Pentylene Glycol (Texture Enhancer), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emollient), Bisabolol (Plant Extract/Antioxidant), Sodium Gluconate (Chelating Agent/Humectant), Decylene Glycol (Emollient), Ferulic Acid (Antioxidant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Plant Extract/Antioxidant), Tocopherol (Vitamin E/Antioxidant), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Film-Forming Agent), 1,2-Hexanediol (Solvent), Panthenol (Vitamin B5/Humectant), Sodium Phytate (Chelating Agent/Stabilizer), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Citric Acid (pH Adjuster), Ergothioneine (Antioxidant), Phenoxyethanol (Preservative)

Användning:

Steg 4 Behandlingar C15 Super Booster

Så använder du specialvård

Applicera en eller två gånger dagligen efter rengöring, ansiktsvatten och exfoliering. Fördela 2–3 droppar och blanda med din fuktkräm eller serum. Kan även användas ensam. Applicera ett solskydd med brett spektrum på SPF 30 eller högre efter produkten under dagtid. Kan appliceras runt ögonområdet.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
C15 Super Booster

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

Varför skapade Paula's Choice den nya och förbättrade C15 Super Booster?

Trots att C15 Super Booster är en av våra mest sålda produkter globalt, önskade konsumenter vissa förändringar, såsom ökad skonsamhet och formelstabilitet, förbättrad textur och förbättringar av förpackningen. Vi lyssnade på era önskemål och formulerade om C15 Super Booster för att göra den ännu bättre. Vi tror att vår nya och förbättrade formula kommer att vara något som både befintliga och nya kunder kommer att älska!

Hur skiljer sig nya C15 Super Booster från originalet?

Även om den ursprungliga formulan var effektiv, är vår bästsäljande C-vitamin booster nu ännu bättre på att revitalisera din hy och höja effekten av din hudvårdsrutin. Den nya formulan kombinerar fördelarna med ren C-vitamin med riktade peptider och ergotionein, vilka har åldersförebyggande fördelar. Dessa peptider hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor samtidigt som de förbättrar hudens underliggande stöd för ökad motståndskraft. Överlag är den nya formulan mer stabil, mildare och presterar ännu bättre än originalet. Som bonus doftar den också bättre!

Är effektiviteten i C15 Super Booster reducerad om jag blandar den med andra produkter?

Nej. Formulan utformades för att komplettera ingredienserna i våra serum och fuktkrämer utan SPF. Vi rekommenderar att du undviker att blanda den med din solkräm. Att blanda en produkt utan SPF med en SPF-produkt kan minska effektiviteten mot UV-strålar. För bästa resultat, blanda C15 Super Booster med ditt serum varje morgon (eller använd den ensam) och följ sedan upp med din dagkräm med SPF. I den dagliga morgonrutinen bör solkräm alltid användas som det sista steget.

Är C15 Super Booster lämplig för hud som lätt får utbrott av finnar?

Absolut, de hudvårdande fördelarna med C-vitamin tillsammans med andra viktiga antioxidanter i denna booster kan hjälpa till att minska en del av den inflammation som orsakar akne. Dessa ingredienser kan också hjälpa till att reducera märken efter utbrott.

Är C15 Super Booster lämplig för rosaceabenägen eller känslig hud?

Ja, de flesta personer med känslig hud kan känna sig trygga att använda C-vitamin. Mängden C-vitamin (15%) i C15 Super Booster är potent, men formulan är skonsam för känslig hud tack vare extra lugnande ingredienser och ytterligare steg för stabilitet och mildhet. C-vitamin är inte känt för att orsaka hudirritation, men om du märker att din hud blir torr, röd eller svider, rekommenderar vi att du minskar appliceringsfrekvensen eller blandar 2-3 droppar i dina andra serum eller fuktkrämer utan SPF. Om du har upplevt överkänslighet mot högre mängder C-vitamin, rekommenderar vi att du överväger vår C5 Super Boost Moisturiser som innehåller 5% C-vitamin.

Min hud tenderar att vara känslig för C-vitamin, men jag vill ändå använda denna produkt. Kommer den ha effekt om jag endast applicerar den några gånger i veckan?

Ja. Även om vi rekommenderar att använda den en eller två gånger dagligen, kommer du absolut fortfarande att se fördelar med C15 Super Booster om den appliceras ett par gånger i veckan. Däremot kan du uppleva att du inte får lika snabba resultat på grund av den mindre frekventa appliceringen. Precis som med vilken hudvårdsprodukt som helst är det viktigt att observera hur din hud reagerar och anpassa användningen (eller produkterna) därefter.

Finns det några produkter eller ingredienser som C15 Super Booster inte kan användas med?

   

Endast kopparpeptider. Kopparpeptider kan få rent C-vitamin att oxidera, vilket gör det mindre effektivt på huden. När du använder C-vitamin och kopparpeptider i din rutin rekommenderar vi att du använder det ena på morgonen och det andra på kvällen för att säkerställa maximal effektivitet.

Vad är skillnaden mellan C15 Super Booster och 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

C15 Super Booster innehåller 15% ren askorbinsyra (C-vitamin) och är ett utmärkt alternativ för alla som vill ha en daglig dos C-vitamin för att stärka huden och förbättra ojämn hudton eller glåmig hud. Den kan användas ensam eller blandas i ditt favoritserum eller fuktkräm utan SPF.

   25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum innehåller två C-vitamin estrar: 23% tetrahexyldecyl ascorbate och 2% ascorbylglukosid och är bäst lämpad för dem med större besvär relaterade till pigmenteringar, ojämn hudton och brist på fasthet.

   Om du ska använda en eller båda beror på dina primära hudvårdsmål och hudens tolerans för dessa ingredienser. Vi rekommenderar att man provar sig fram för att se vad som fungerar bäst för den egna huden. Som med alla bioaktiva ingredienser, börja försiktigt och öka användningen efter behov eller önskemål.

Hur håller förpackningen av C15 Super Booster produkten stabil?

För att skydda formelns styrka har vi valt en UV-belagd glasbehållare (för att skydda mot ljus) och en begränsare som kraftigt minskar luftflödet vid varje användning. I omfattande tester har dessa skyddande förpackningar visat sig vara tillräckliga för att bibehålla effektiviteten hos C-vitaminet och andra viktiga ingredienser i formeln i upp till tre månader efter att förpackningen öppnades.

Min C15 Super Booster har ändrat färg. Är den fortfarande okej att använda?

C15 Super Booster kan variera från klar till ljus persikofärg och till och med ljus bärnstensfärg. Denna skiftning är normal och påverkar inte dess effektivitet (bekräftat genom stabilitetstestning). Produkter med C-vitamin, som C15 Super Booster, tenderar att mörkna över tid efter öppnande på grund av exponering för luft och ljus. Mörkare färg betyder inte att produkten är dålig, men det visar att dess effekt minskar över tid.

Vi rekommenderar att använda din oöppnade C15 Super Booster inom 18 månader från inköpsdatumet (produktens livslängd). När den öppnas, använd den inom 3 månader för optimal effektivitet. Om din C15 Super Booster ändrar färg till mörkt orange eller brun och konsistensen förändras märkbart, då har C-vitaminet inte samma kvalitet och effekt och då är det bra att byta ut produkten för att kunna få C-vitaminets alla fördelar. Eftersom bedömning av färg kan vara subjektiv, har vi nedan lagt till en färgskala som visar den acceptabla skalan av nyans när produkten har använts i upp till 3 månader efter öppning och upp till 18 månader om den är oöppnad.

Har C15 Super Booster en märkbar doft?

Även om Paula's Choice produkter är doftfria kan varje produkt ha en unik doft på grund av sina ingredienser. Trots att vårt team har jobbat för att förbättra doften av denna formula kan vår nya och förbättrade C15 Super Booster ha en märkbar doft för vissa på grund av kombinationen av de ingredienser som den innehåller. Denna doft dunstar och försvinner efter appliceringen. Doftupplevelser kan variera kraftigt och vara individuellt. En doft som en person upplever som markant kanske en annan inte märker av alls. Många kunder upplever att de snabbt vänjer sig vid de unika dofterna från Paula's Choice produkter och att fördelarna överväger eventuella nackdelar.

Behöver jag förvara C15 Super Booster i kylskåp för att hålla den fräsch och effektiv?

Även om nedkylning av många typer av hudvårdsprodukter kan påverka deras stabilitet och effektivitet, har forskning visat att rent C-vitamin (askorbinsyra) i vattenbaserade formuleringar förblir stabil och effektiv vid kalla temperaturer samt vid rumstemperatur, 20–22°C och uppåt till 25°C. Även om det är en glädjande nyhet, är många av de andra ingredienserna i denna booster inte menade för att utsättas för kalla temperaturer under långa perioder. Även om kalla temperaturer kan vara okej för askorbinsyra rekommenderas de inte för denna formula.

Slutför din rutin

Produkt slut i lager

C15 Super Booster

C15 Super Booster

Full size
670,00 kr
15% rabatt
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.