Fri leverans vid köp över 199 kr.
Endast under en begränsad tidsperiod
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
https://www.paulaschoice.se/sv/resist-triple-active-total-repair-serum-full-size/1020-01.html

Resist Triple Active Total Repair Serum

Ett avancerat, potent åldersförebyggande serum för total reparation i ett steg med tre aktiva ingredienser. Kliniskt bevisad att synbart förbättrar linjer, ojämn hudton och fasthet inom en vecka med fortsatta resultat över tid.

550,00 kr
  • Ett avancerat, potent åldersförebyggande serum för total reparation i ett steg med tre aktiva ingredienser. Kliniskt bevisad att synbart förbättrar linjer, ojämn hudton och fasthet inom en vecka med fortsatta resultat över tid.

  • Vilken produkt passar min hud? TILL VÅRT QUIZ
  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Hudtyp: + Alla hudtyper
  • Hudtillstånd: Anti-aging, Mörka fläckar, Glåmig hud
  • Ingredienser: Niacinamid/vitamin B3, ‌Retinoid (0.3% Retinyl Propionate), ‌Hexylresorcinol (0.4%) Visa alla
  • Rutin: ‌Behandling
Hudtyp:
+ Alla hudtyper
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

  • Minimerar fina linjer och rynkor

  • Reducerar missfärgningar

  • Främjar synligt hudens fasthet

Kliniskt bevisad att förbättra linjer, ojämn hudton och fasthet.

Detta avancerade anti-ageing-serum har en innovativ ingrediensteknologi, med en högpresterande blandning av en retinoid, niacinamid och hexylresorcinol som arbetar i synergi för att synbart minska linjer och rynkor, förbättra glåmig hud och ojämn hudton, synligt återställa fasthet och förbättra barriärfunktionen på så lite som en vecka. Denna kliniskt bevisade formulering signalerar till huden att förnya och återuppliva det som tid och miljöskador reducerar.


Produktförpackningen i normalstorlek består av 17,49% återvunnen plast (efter vikt).

KLINISKT BEVISADE RESULTAT

Ger en synbart jämnare hudton, reducerar linjer och förbättrar fastheten*

*Baserat på användning två gånger om dagen i en klinisk studie med 48 deltagare under 12 veckor

WE KNOW SKIN.

Upptäck vilken formula som passar dig.

Hudvård ger resultat när den passar din hud.

Vad är din hudtyp?

WE KNOW SKIN.

Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter. Välj det som stämmer överens med hur din hud upplevs.

Vilket hudtillstånd vill du förbättra?

WE KNOW SKIN. ‌(Vänligen välj ett alternativ).

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

Niacinamid/vitamin B3

Niacinamide/Vitamin B3
Mycket effektiv ingrediens som stärker huden och kan reducera vidgade porer, ojämn hudton, matt hud och fina linjer.

‌Retinoid (0.3% Retinyl Propionate)

‌Retinoid (0.3% Retinyl Propionate)

‌Retinylpropionat är ett A-vitamin derivat som delar samma åldersförebyggande fördelar som klassisk retinol men med större stabilitet.

‌Hexylresorcinol (0.4%)

‌Hexylresorcinol (0.4%)

En beprövad antioxidant som också hjälper till att förbättra ojämn hudton, bevara hudens fasthet och jämna ut mörka fläckar.

Ingredienslista:

Ingredients:
Aqua (Solvent), Isopropyl Myristate (Emolient), Caprylic/Capric Triglyceride (Emolient), Glycerin (Humectant), Niacinamide (Antioxidant), Hydroxystearic Acid (Emolient), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (Plant extract/antioxidant), Tocotrienols (Antioxidant), Retinyl PropIonate (Antioxidant), Hexylresorcinol (Antioxidant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity controling agent), Cetyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Castanea Satica (Chestnut) Leaf Extract (Plant extract/antioxidant), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Texture enhancer), Caprylyl Glycol (Preservative), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Dilauryl Thiodipropionate (Antioxidant), Pentaerythrilyl Tetra-di-t-tbutyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Sodium Phytate (Chelating agent), BHT (Antioxidant).

Användning:

Steg 4 Behandlingar Triple Active Total Repair Serum

Så använder du specialvård

Applicera morgon och/eller kväll efter behov. Efter rengöring, ansiktsvatten och exfoliering, applicera några droppar över ansikte, hals och runt ögonområdet. Kan appliceras under din fuktkräm. Skydda huden dagligen med ett bredspektrigt solskydd som har SPF 30 eller högre.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
RESIST Triple Active Total Repair Serum

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

RESIST Triple Active Total Repair Serum innehåller 0,3 % retinylpropionat. Vad är denna ingrediens, och hur skiljer den sig från mina andra produkter som innehåller retinol?

Retinylpropionat är en retinoid och ester av retinol som metaboliseras till retinsyra djupare i huden och anses vara mindre irriterande än retinol. Denna ingrediens har visat sig ha samma positiva effekter som retinol, inklusive att minska synliga fina linjer och djupa rynkor, förbättra ojämn hudton, reducera synligheten av förstorade porer och jämna ut ojämn hudton orsakad av solexponering. Detta serum anses vara en medelstark retinoidformel och är bäst lämpad för dem som ser tecken på åldrande såsom solskador, fina linjer, rynkor, nedsatt hudbarriär och pigmentering.

‌Vad är skillnaden mellan RESIST Triple Active Total Repair Serum och CLINICAL 1% Retinol Treatment?

RESIST Triple Active Total Repair Serum innehåller en potent kombination av ingredienser som samverkar för att synligt minska tecken på åldrande, vilket gör det till ett utmärkt högpresterande serum för dem som vill hålla sin hudvårdsrutin enkel och effektiv. CLINICAL 1% Retinol Treatment är en potent koncentration av ren retinol och peptider, fokuserad på att minska djupa rynkor och öka fastheten.

Ersätter RESIST Triple Active Total Repair Serum de andra Paula's Choice-serumen eller behandlingarna jag använder?

‌Det kommer inte att ersätta andra serum eller behandlingar men kommer att komplettera din nuvarande rutin. RESIST Triple Active Total Repair Serum kan användas tillsammans med ingredienser som AHA, BHA, C-vitamin, tranexamsyra och azelainsyra. Du kan vilja ersätta en annan produkt som du använder med RESIST Triple Active Total Repair Serum, eller helt enkelt lägga till det som ett komplement till din nuvarande hudvårdsrutin. Det är viktigt att vara medveten om att när man använder flera aktiva ingredienser behöver man hålla koll på hur huden reagerar och anpassa användningen efter hudens behov för att minimera risken för irritation.

‌Vad är skillnaden mellan RESIST Triple Active Total Repair Serum och receptbelagd retinol?

Receptbelagda retinolpreparat är generellt sett mer potenta och har en större variation av tillgängliga alternativ och styrkor. Vissa receptbelagda retinolpreparat är avsedda att behandla akne, medan andra är bättre för rynkor. Den främsta skillnaden är att nästan alla receptbelagda retinolpreparat innehåller en enskild aktiv ingrediens i en enkel bas. Detta leder till att huden inte får full nytta av retinolets positiva effekter, inklusive att förbättra effektiviteten och/eller minska oönskade biverkningar som fjällning och stramhet. RESIST Triple Active Total Repair Serum innehåller en synergistisk blandning av aktiva ingredienser som har visat sig ha en potent effekt mot pigmentering, i nivå med receptbelagda preparat, samt noggrant utvalda stöttande ingredienser som hjälper till att skonsamt motverka flera tecken på åldrande.

Kan RESIST Triple Active Total Repair Serum användas tillsammans med receptbelagd retinol eller andra receptbelagda hudvårdsprodukter?

Du kan prova att alternera RESIST Triple Active Total Repair Serum med dina receptbelagda produkter. Vi rekommenderar att först rådgöra med din hudläkare om du för närvarande använder ett receptbelagt retinol eller en aknemedicin, eller om du har diagnostiserats med rosacea och använder receptbelagda produkter för att behandla symtomen.

Kommer jag att uppleva utrensning eller känslighet när jag använder RESIST Triple Active Total Repair Serum?

Som med alla aktuella retinoidprodukter kan vissa uppleva att deras hud inte tål daglig användning. Det är viktigt prova sig fram och observera huden tills du hittar den frekvens som fungerar för dig och din hud. Vårt team har tagit fram en formula för att säkerställa att retinoiden (retinylpropionat) är lika skonsam som effektiv genom att kombinera den med niacinamid och ett naturligt lugnande kastanjebladsextrakt.
Retinylpropionat har visat sig vara skonsammare mot huden än ren retinol, eftersom det tar längre tid för det att omvandlas till retinsyra i huden. När det gäller utrensning, finns det inte någon specifik forskning som visar att retinylpropionat orsakar detta; Hur huden reagerar på retinolprodukter kan variera från person till person, oavsett om det är receptfria eller receptbelagda produkter. Om du upplever en utrensning, var medveten om att detta är tillfälligt, så kommer du snart att se de effektiva resultaten som detta serum kan ge. Tänk på att kombinationen av denna produkt med receptbelagd retinol ökar risken för biverkningar som torrhet, fjällning och känslighet.

Är RESIST Triple Active Total Repair Serum lämplig för känslig och/eller rosaceabenägen hud?

Ja, det här serumet är lämpligt för känslig hud och även hud som är rosaceabenägen, men det beror helt på hur din hud reagerar. Denna formula innehåller ingen doft, alkohol eller andra ingredienser som kan orsaka (eller förvärra) känslighet, och den innehåller dessutom en mild form av retinol och ytterligare ingredienser som lugnar huden, såsom kastanjebladsextrakt och tokotrienol. ‌Om du för närvarande går under en receptbelagd behandling för rosacea, rekommenderar vi att du konsulterar din läkare eller hudläkare för vägledning innan du använder detta serum för att säkerställa att det kan adderas till din rutin.

Vad är skillnaden mellan RESIST Triple Active Total Repair Serum och Paula's Choice-serum?

RESIST Triple Active Total Repair Serum är vårt första serum som är lämplig för alla hudtyper och som är specifikt framtagen för att bekämpa de tre universella symtomen på åldrande: minskad fasthet, fina linjer och pigmentering. Det fungerar på ett nytt och innovativt sätt genom att kontrollera överproduktionen av ämnen i huden som påskyndar åldrandet. Formulan har en trippelaktiv blandning av retinoiden (retinylpropionat), niacinamid och hexylresorcinol plus en noggrant utvald samling stödingredienser som kompletterar nyckelingredienserna.

Slutför din rutin

Produkt slut i lager

Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size

RESIST Triple Active Total Repair Serum

Full size
550,00 kr
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.