Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein

Bra

Fuktbindare

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein omedelbart

  • Provides hydration in skin care products
  • Made from modifying lauric acid and soy protein
  • Reduces static electricity in hair care products

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein beskrivning

Laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein is a hydrating ingredient made by modifying the coconut-derived fatty acid lauric acid and protein derived from soybeans. According to one of its suppliers, in addition to its ability to condition skin, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein reduces static electricity by neutralizing an electric charge on surfaces, making it a valuable additive to frizz control hair products. Use level of laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein in cosmetics ranges from 0.1%–5%, depending on intended results.

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein referenser

  • ParChem.com, Accessed July 2024

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Ingrediensrankning

Bäst

Effektiv och bevisad genom oberoende studier. Enastående aktiv ingrediens för de flesta hudtyper eller hudbesvär.

Bra

Nödvändig för att förbättra en formulas struktur, stabilitet eller penetration.

Genomsnittlig

Vanligtvis inte irriterande, men kan ha estetiska, stabilitets- eller andra problem som begränsar dess användbarhet.

Dålig

Det finns en risk för irritation. Risken ökar när den kombineras med andra ingredienser som kan orsaka irritation eller inflammation.

Sämst

Kan ge upphov till irritation, inflammation, torrhet och andra oönskade effekter. Kan ha vissa fördelar men har i allmänhet visat sig göra mer skada än nytta.

okänd

Vi kunde inte hitta detta i vårt ingredienslexikon. Vi registrerar alla saknade ingredienser och gör kontinuerliga uppdateringar.

Inte betygsatt

Denna ingrediens har inte blivit rankad eftersom vi inte har haft möjlighet att granska den aktuella forskningen.