Kojyl Methylenedioxycinnamate

Bra

Antioxidant

Kojyl Methylenedioxycinnamate omedelbart

  • Derived from kojic acid
  • Has antioxidant properties
  • Also has skin-brightening abilities

Kojyl Methylenedioxycinnamate beskrivning

Kojyl methylenedioxycinnamate is an ester of kojic acid, a byproduct of the fermentation of rice to produce sake (Japanese rice wine). So far, there isn’t a breadth of independent research demonstrating kojyl methylenedioxycinnamate’s impact in topical applications; however, existing evidence suggests that it has many of its parent ingredient’s benefits – in particular its antioxidant and skin-brightening abilities. This is an emerging ingredient that we will be watching and will update when new information becomes available. Current use levels of kojyl methylenedioxycinnamate are between 0.1–2%, depending on formulary needs and whether the ingredient is supplied in dry powder form or an aqueous blend.

Kojyl Methylenedioxycinnamate referenser

  • Pharmaceutical and Biomedical Research, January 2015, pages 1-17
  • Bioorganic and Medicinal Chemistry Letters, May 2014, pages 2,141-2,145

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Ingrediensrankning

Bäst

Effektiv och bevisad genom oberoende studier. Enastående aktiv ingrediens för de flesta hudtyper eller hudbesvär.

Bra

Nödvändig för att förbättra en formulas struktur, stabilitet eller penetration.

Genomsnittlig

Vanligtvis inte irriterande, men kan ha estetiska, stabilitets- eller andra problem som begränsar dess användbarhet.

Dålig

Det finns en risk för irritation. Risken ökar när den kombineras med andra ingredienser som kan orsaka irritation eller inflammation.

Sämst

Kan ge upphov till irritation, inflammation, torrhet och andra oönskade effekter. Kan ha vissa fördelar men har i allmänhet visat sig göra mer skada än nytta.

okänd

Vi kunde inte hitta detta i vårt ingredienslexikon. Vi registrerar alla saknade ingredienser och gör kontinuerliga uppdateringar.

Inte betygsatt

Denna ingrediens har inte blivit rankad eftersom vi inte har haft möjlighet att granska den aktuella forskningen.