Hydrolyzed Pumpkin Seedcake

Bäst

Växtextrakt

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake omedelbart

  • Used as a skin conditioning ingredient
  • Rich in phenols and flavonoids
  • High antioxidant activity
  • Byproduct of commercial pumpkin production

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake beskrivning

A plant-derived ingredient that comes from pumpkin, hydrolyzed pumpkin seedcake works to protect skin from moisture loss and support skin's youthful firmness.Hydrolyzed pumpkin seedcake is a protein whose naturally-occurring enzymes help keep fats from oxidizing. Pumpkin seeds are a very good source of key fatty acids to replenish skin as well as various antioxidant compounds (including vitamin E) that help protect skin from the signs of environmental damage.

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake referenser

  • CoSmile Europe, Website, Accessed September 2024
  • Food Science and Biotechnology, October 2015, pages 1,789-1,796
  • Journal of the American Oil Chemists’ Society, August 2014, pages 1,773-1,782

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Ingrediensrankning

Bäst

Effektiv och bevisad genom oberoende studier. Enastående aktiv ingrediens för de flesta hudtyper eller hudbesvär.

Bra

Nödvändig för att förbättra en formulas struktur, stabilitet eller penetration.

Genomsnittlig

Vanligtvis inte irriterande, men kan ha estetiska, stabilitets- eller andra problem som begränsar dess användbarhet.

Dålig

Det finns en risk för irritation. Risken ökar när den kombineras med andra ingredienser som kan orsaka irritation eller inflammation.

Sämst

Kan ge upphov till irritation, inflammation, torrhet och andra oönskade effekter. Kan ha vissa fördelar men har i allmänhet visat sig göra mer skada än nytta.

okänd

Vi kunde inte hitta detta i vårt ingredienslexikon. Vi registrerar alla saknade ingredienser och gör kontinuerliga uppdateringar.

Inte betygsatt

Denna ingrediens har inte blivit rankad eftersom vi inte har haft möjlighet att granska den aktuella forskningen.