Fri leverans vid köp över 199 kr.
Endast under en begränsad tidsperiod
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
https://www.paulaschoice.se/sv/hyaluronic-acid-peptide-lip-booster/9580-01.html

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Bevara läpparna släta, fylliga och ungdomliga genom regelbunden användning av denna avancerade åldersförebyggande läppbehandling.

340,00 kr
  • Bevara läpparna släta, fylliga och ungdomliga genom regelbunden användning av denna avancerade åldersförebyggande läppbehandling.

  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Hudtyp: + Alla hudtyper
  • Hudtillstånd: Anti-aging
  • Ingredienser: Hyaluronsyra, Peptider, Squalane Visa alla
  • Rutin: ‌Behandling
Hudtyp:
+ Alla hudtyper
Full size 10 ml
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

  • Ger läpparna ett fylligare, yngre utseende.

  • Synlig uppstramning och minskning av linjer.

  • Återfuktar och mjukgör läpparna

Ge läpparna en full boost

Denna innovativa behandling för läpparna ger en daggig finish och är mer än en vanlig återfuktning, för att ge läpparna en fylligare och yngre look. Den effektiva kombinationen av avancerade ingredienser bekämpar förlust av volym och fina linjer för att bevara ungdomligheten hos läpparna längre.

Hyaluronsyra-fyllande sfärer fungerar som en svamp för att både behålla och expandera fukt, vilket förbättrar läpparnas volym. Firming peptides hjälper till att minska fina linjer, medan squalane motverkar ffuktförlust och återställer en mjuk och smidig känsla på läpparna.

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra
En del av hudvävnaden och är en potent ingrediens för att återställa huden och boosta hudens fuktnivå, lugna och skydda mot fuktförlust.

Peptider

Delar av aminosyror där vissa har en lugnande effekt på huden medan andra förhindrar uppkomsten av rynkor, förlust av fasthet och hjälper till att jämna ut och minska fina linjer.

Squalane

Squalane
En naturlig komponent i den mänskliga hudens talg (fett). Det är en underbart återfuktande ingrediens, och det är också en källa till återuppbyggande fettsyror och antioxidanter.

Ingredienslista:

Ingredients:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient), Diisostearyl Malate (emollient), Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer (emollient polymer/texture enhancer), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (emollient), Dipentaerythrityl Tetrabehenate/Polyhydroxystearate (hydration/slip agent), Polyamide-8 (emollient/film-forming agent), Polyglyceryl-3 Beeswax (emulsifier), Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate (emollient/texture enhancer), Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Triisostearin (skin-conditioning texture enhancer), Squalane (emollient antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient antioxidant), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Dipalmitoyl Hydroxyproline (hydration), Aqua (hydration), Arginine/Lysine Polypeptide (skin-restoring/hydration), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables (skin-replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tribehenin (hydration), Palmitic Acid (skin-replenishing), Hydroxystearic Acid (emollient), Sorbitan Isostearate (emulsifier), Trihydroxystearin (hydration), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (antioxidant), Portulaca Pilosa Extract (antioxidant), muidoS etanorulayH (skin-replenishing/hydration), Lactic Acid (hydration), Sucrose Cocoate (emulsifier), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring), Palmitoyl Tripeptide-38 (skin-restoring), Glucomannan (hydration), Sorbic Acid (preservative).

Användning:

Steg 4 Behandlingar Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Så använder du specialvård

Applicera under dagen vid behov och innan läggdags. Under dagtid; låt Hyaluronsyra + Peptid Lip Booster sjunka in och avsluta sedan med ett solskydd för läpparna med SPF 30 eller högre. Använd denna produkt regelbundet för maximala resultat. Förvaras bäst vid 20-25° C. Metallapplikatorn kan bli varm vid långvarig exponering för värme eller solljus.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

Ger Hyaluronsyra + Peptid Lip Booster omedelbar plumpande effekt?

Nej, det är inte en omedelbar behandling för att ge fylligare läppar. Hyaluronsyra + Peptid Lip Booster är en åldersförebyggande läppbehandling som främjar slätare, fylligare läppar utan användning av stimulanter såsom kraftfulla mentolderivat eller pepparextrakt, vilka får läpparna att svullna genom inflammation (irritation). Vissa plumpande läpprodukter innehåller även kraftfulla doftande växtoljor som kan stimulera cirkulationen till läpparna, intensifiera deras naturliga färg och ge en känsla av värme. Dessvärre är även denna process irriterande, särskilt om den utförs dagligen.

Är texturen på Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster klibbig eller kladdig?

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster har en fuktig och glansig finish. Den är inte kladdig eller klibbig.

Kommer ‌Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster att minska fina linjer runt läpparna?

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster kommer att hjälpa till att minska ytliga fina linjer runt munnen och på läppområdet. Linjer hos rökare tenderar att vara djupare och kan därför kräva en mer ingående kosmetisk behandling för korrigering. Vid konsekvent användning kan ‌Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster också vara en utmärkt efterbehandlingsprodukt för att hjälpa till att bibehålla behandlingsresultaten.

Innehåller Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster solskydd?

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster är en anti-age behandling och är inte avsedd att erbjuda solskydd. Vi har inkluderat denna målinriktade läppbehandling som en spännande nyhet i vår Booster-kollektion. Den främsta syftet med denna produkt är att särskilt fokusera på problem med återfuktning, bibehålla fukt och fyllighet.

Kan man använda Paula's Choice Lip Balm SPF 50 över Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster?

Vi rekommenderar att applicera Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, låta det sjunka in och sedan följa upp med Lip Balm SPF 50.

Vad är fördelen med metallapplikatorn?

Metallspetsapplikatorn (samma som vår Resist Anti-Aging Eye Gel) är svalkande, lugnande och behaglig. Den möjliggör även att produkten glider lätt över läpparna för en smidigare applicering. Speciellt på läppar som kan vara torra, irriterade eller om man nyligen genomgått en läppbehandling.

Behöver jag använda en läppbalm efter Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster?

Nej, men om dina läppar är extra torra eller nariga kan det vara fördelaktigt att försegla denna produkt med en läppbehandling eller ett mjukgörande balm för att maximera de mjukgörande resultaten över tid.

Vilket mervärde ger användningen av Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster jämfört med att applicera Hyaluronsyra och Peptid Boosters direkt på läpparna?

Den snabba svaret är att du har en produkt (ett steg) som ersätter två. Den längre förklaringen är att denna formula utvecklades specifikt för åldersrelaterade förändringar och synliga ålderstecken som ses på och kring läpparna. De peptider och hyaluronsyra-sfärer som den innehåller är specifikt inriktade på att förbättra fyllighet och jämna ut linjer på läpparna samtidigt som de hjälper till att förhindra ytterligare nedbrytning av läpparnas stödjande element, vilket håller läpparna unga längre (det hjälper till att behålla läpparnas naturliga form och fyllighet). Du kan applicera Peptide Booster och/eller Hyaluronic Acid Booster på läpparna under lip-boostern och se om du gillar resultaten, men det är också helt okej att förlita sig på lip-boostern ensam för synlig förbättring av läpparnas struktur och fyllighet.

Mina läppar känns inte så återfuktade som jag förväntade mig efter att ha använt Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, varför är det så?

‌Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster är främst en anti-age behandling, utformad och formulerad för att specifikt ta itu med ålderstecken på läpparna, samtidigt som den ger en omedelbar jämnande och fuktgivande känsla till läpparna. Behovet av extra fukt på läpparna är personligt, och vissa kommer att känna att de behöver applicera mer frekvent än andra. Om du upplever mycket torra, irriterade och nariga läppar rekommenderar vi att försegla denna produkt med ett mer mjukgörande balm, som Lip & Body Treatment Balm, eller att alternera mellan de två produkterna, särskilt till natten. Låt helt enkelt Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster sjunka in och applicera sedan ett tunt lager av Lip & Body Treatment Balm ovanpå.

Slutför din rutin

Forskning

Frontiers in Chemistry, October 2020, pages 1–8, International Journal of Cosmetic Science, February 2020, pages 46–52, International Journal of Biological Macromolecules, December 2018, pages 1,682–1,695, Cosmetics, May 2017, pages 1–14, Lipid Insights, September 2016, pages 1–12, American Journal of Life Sciences, November 2014, pages 303–307, Journal of Cosmetic Science, January-February 2013, pages 59–66, Annals of the New York Academy of Sciences, June 1999, pages 73–91.

Produkt slut i lager

Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Full size
340,00 kr
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.