Beställ före kl 14, så skickas din order samma dag
NY
CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30
CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30
CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30
CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30
https://www.paulaschoice.se/sv/calm-barrier-protect-mineral-sunscreen-spf-30/9205.html

CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

440,00 kr
  • Vilken produkt passar min hud? TILL VÅRT QUIZ
  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Hudtyp: + Alla hudtyper
  • Hudtillstånd: Rodnad, Rosaceabenägen hud, Känslig hud
  • Ingredienser: Titandioxid, Allantoin, Centella Asiatica Visa alla
  • Rutin: ‌Dagkräm
  • När den ska användas: AM
  • Frekvens: Daily
Hudtyp: När den ska användas: Frekvens:
+ Alla hudtyper AM Daily
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

  • Skyddar mot solskador

  • Lugnar och förebygger tecken på känslighet

  • Stärker hudens naturliga barriär

En mineralbaserad fuktkräm med lugnande egenskaper som dämpar känslighet och skyddar den mest reaktiva huden från UV-skador i en mild och närande formula.

Denna solkräm är inte enbart utvecklad för att skydda mot solen, denna extra skonsamma mineralbaserade SPF är även lämplig för den mest känsliga huden. Den skyddar mot de hudnedbrytande effekterna av UV-skador och motverkar tidigt åldrande. En mild blandning av allantoin, Centella asiatica och prebiotika hjälper till att lugna, återfukta och stödja hudens barriär och mikrobiom, vilket synligt förbättrar en hud med känslighet. Den lättviktiga gelkrämen är lätt att applicera i flera lager och ger en mjuk, sammetslen finish med långvarig återfuktning för alla hudtyper.

WE KNOW SKIN.

Upptäck vilken formula som passar dig.

Hudvård ger resultat när den passar din hud.

Vad är din hudtyp?

WE KNOW SKIN.

Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter. Välj det som stämmer överens med hur din hud upplevs.

Vilket hudtillstånd vill du förbättra?

WE KNOW SKIN. ‌(Vänligen välj ett alternativ).

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

Titandioxid

Titandioxid
Mineralbaserat solfilter, skyddar huden mot UVA och UVB-strålar och på grund av dess milda egenskaper är den utmärkt för en känslig, rodnadsbenägen hud.

Allantoin

Allantoin
Förekommer naturligt i kroppen. Det är ett derivat av urea och anses ha lugnande och vårdande egenskaper.

Centella Asiatica

Centella Asiatica

Denna stjärningrediens som återfinns i sydkoreanska cica-krämer är en rik källa till antioxidanter och aminosyror, välkänd för sina lugnande egenskaper.

Ingredienslista:

Aqua (Solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Skin conditioning agent), Titanium Dioxide ([nano] UV filter), Zinc Oxide ([nano] UV filter), Ethylhexyl Methoxycrylene (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), Polyester-8 (Skin conditioning agent), Aluminum Stearate (Surfactant), C15-19 Alkane (Solvent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Silica (Absorbent), Trehalose (Humectant), Inulin (Humectant), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant), Tocopherol (Skin conditioning agent), Echium Plantagineum Seed Oil (Skin conditioning agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Skin conditioning agent), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Skin conditioning agent), Centella Asiatica Extract (Skin conditioning agent), Polyhydroxystearic Acid (Stabilizer), Alumina (Anticaking agent), Glyceryl Caprylate (Skin conditioning agent), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Viscosity increasing agent), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (Skin conditioning agent), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Viscosity controlling agent), Capryhydroxamic Acid (Skin conditioning agent), Triethoxycaprylylsilane (Binder), Diheptyl Succinate (Emolient), Xanthan Gum (Viscosity increasing agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Polyacrylate (Viscosity increasing agent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Acacia Senegal Gum (Viscosity increasing agent), Sodium Citrate (Buffering agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Skin conditioning agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Sorbitan Isostearate (Surfactant), Glyceryl Stearate (Skin conditioning agent), Lecithin (Skin conditioning agent ), Glyceryl Oleate (Skin conditioning agent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Benzoate (Preservative)

Användning:

Steg 5 Fuktkrämer Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

Så använder du en fuktkräm

Applicera som det sista steget i din morgonrutin. Låt absorbera ett par minuter innan du applicerar din make-up.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

Varför skapade Paula's Choice CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 för alla hudtyper?

Som en del i att skapa en mer riktad CALM-serie för personer med känslig hud, ville vi erbjuda ett förbättrat och mildare solskydd som verkligen passar alla hudtyper. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeslen och lätt konsistens och innehåller lugnande ingredienser som allantoin, Centella asiatica och doftfria fröoljor som specifikt valts för att skydda dem som upplever känslig eller reaktiv hud.

Lämnar CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 en vit hinna på huden?

   

CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeslen, lätt krämig textur med en finish som lägger sig som en lätt slöja. Som med de flesta mineralbaserade solkrämerna som inte är tonade kan en melaninrik hy uppleva en lätt vit hinna.

  

Varför har CALM-serien endast en dagkräm (med SPF) för alla hudtyper men två nattkrämer som är specifika för olika hudtyper?

Som en del av att skapa en mer strömlinjeformad serie utvecklade vi enskilda produkter för CALM-seriens rengöring, toner och dagkräm. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 kombinerar det kunderna älskade med de ursprungliga CALM-solskydden till ett ultralätt alternativ som ger fukt och silkeslen finish till alla hudtyper.

Nattkrämerna för normal/torr och blandad/fet hy ger möjlighet att anpassa sin CALM-rutin. Varje produkt kan användas på kvällen eller under dagen, och kan läggas i lager under dagkrämen med SPF från CALM-serien för extra återfuktning och lugnande effekt.

    

Vad är skillnaden mellan den nya CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30, CALM Non-Greasy Moisturiser SPF 30 och CALM Hydrating Moisturiser SPF 30?

Den ursprungliga CALM Hydrating Moisturiser SPF 30 för normal/torr hud hade en krämig lotiontextur medan CALM Non-Greasy Moisturiser SPF 30 för blandad/fet hy hade en lättare lotiontextur. Den nya CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeslen, lätt krämstruktur med en transparent finish, lämplig för alla hudtyper. Den innehåller också mer avancerade lugnande och vårdande ingredienser för att hålla känslig eller rodnadsbenägen hy skyddad och lugn samtidigt som den stärker den känsliga barriären och främjar ett hälsosamt mikrobiom. Även om de flesta med normal till torr hy kommer att tycka att denna produkt ger tillräcklig återfuktning, kan personer med torr till mycket torr hud föredra att använda vår CALM Rescue & Repair Intensive Moisturizer under.

Vad är skillnaden mellan CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 och RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30?

Båda alternativen är utmärkta för ett bredspektrigt solskydd med skyddande antioxidanter. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 är dock vårt mildaste och mest lugnande mineralbaserade solskydd, perfekt för dem som främst vill lugna en orolig hud. Den lugnande formulan har en lätt krämig konsistens med en transparent finish. Den är lämplig för alla hudtyper, inklusive väldigt känslig hud och rosaceabenägen hy. RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30 är ett mineralbaserat solskydd som är formulerad för att motverka tecken på tidigt åldrande samtidigt som den är lätt tonad och försiktigt jämnar ut hudtonen. Den är idealisk för de som söker ett solskydd med mineralfilter och med matt finish, en kraftfull blandning av antioxidanter som förbättrar hudens miljöförsvar och främjar en hälsosam hud.

   

Är CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 bra för hud som har lätt att få finnar?

Solskydd med mineralfilter kan vara ett bra val för de flesta med hud som lätt får finnar. Men vi kan inte lova att man inte får några finnar, eftersom reaktionen är individuell och beror på flera faktorer än bara hudvårdsprodukter. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 innehåller tre doftfria växtoljor för att stödja hudbarriären och ge antioxidativt skydd. Det är inte särskilt troligt att dessa oljor täpper till porerna. Du kommer att uppleva att denna SPF känns återfuktande och inte kladdig eller oljig.  Som mineralbaserad fuktkräm med SPF, kan vi försäkra dig att denna formula inte irriterar huden och inte förvärrar rodnad som är relaterad till finnar.

Kan jag använda CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 kring ögonen?

Ja. Mineralbaserade solskydd som CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 är inte troliga att orsaka irritation på känslig hud, vilket gör dem till ett bra val för användning kring ögonen. Var bara noga att inte applicera för nära franslinjen för att undvika att formulan kommer i ögonen.

   

Är det verkligen okej att lägga makeup över mitt solskydd? Jag vill vara säker på att jag får maximalt skydd.

Ja. Även om vi vanligtvis rekommenderar SPF som ditt sista steg under dagtid, så funkar det att lägga makeup över om du följer dessa enkla steg: ‌1) Vänta 3–5 minuter på att solkrämen ska torka innan du applicerar din foundation.  2) Applicera din foundation i mjuka, nedåtgående rörelser, undvik att gnugga fram och tillbaka. 3) Använd inte för mycket tryck och undvik att blanda överdrivet när du applicerar smink. ‌4) Vi rekommenderar dessutom att välja en foundation, BB-kräm eller färgad fuktkräm som även den innehåller solskydd. Att lägga solskydd i lager med samma SPF-aktiva ingredienser är ett utmärkt sätt att säkerställa maximalt skydd.

Har CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 en märkbar doft?

Även om Paula's Choice produkter är doftfria kan varje produkt ha en unik doft på grund av sina ingredienser. Doften av CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30, som vissa kanske känner av, kommer från kombinationen av ingredienser som den innehåller. Denna doft dunstar och försvinner efter applicering. Doftupplevelser kan variera kraftigt och vara individuellt. En doft som en person upplever som markant kanske en annan inte märker av alls. Många kunder upplever att de snabbt vänjer sig vid de unika dofterna från Paula's Choice produkter och att fördelarna överväger eventuella nackdelar.

Slutför din rutin

Produkt slut i lager

CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30

Full size
440,00 kr
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.